Is jouw telefoonscherm ook altijd zo vies? Op deze manier is jouw telefoonscherm altijd BRANDSCHOON!

Iedereen kent dit probleem wel: je pakt je telefoon en denkt bij jezelf: ‘wat heb ik gedaan dat mijn scherm zo vies is geworden?’ Hier zijn verschillende redenen voor te vinden. Zoek je hier een passende oplossing voor? Zoek dan niet verder! Onze vrienden van Handig hebben namelijk een aantal handige tips op een rijtje gezet hoe je dit kan voorkomen en/of oplossen.

schermafbeelding-2016-11-04-om-15-10-56

Maar hoe komt mijn scherm dan zo vies?

Het is normaal dat je scherm niet voor altijd mooi en schoon blijft. Je stopt je smartphone immers in je jas, tas of broekzak. Het is natuurlijk erg vervelend als je scherm op den duur niet meer goed leesbaar is door krasjes of vette vingers. Stof, vlekken en viezigheid kun je vrij makkelijk van je scherm verwijderen. Op ten duur zal dit wel moeilijker gaan, dus vergeet zeker niet de video te bekijken!

Wees gewoon wat voorzichtiger

Een vies scherm is erg vervelend, maar nog niet zo vervelend als een smartphone die het niet meer doet. Daarom is het verstandig om bij het schoonmaken altijd voorzichtig te zijn. Begin je aan de grote schoonmaak? Schakel dan om te beginnen eerst je smartphone uit. Hiermee voorkom je dat je scherm kapot gaat.

Maar dat is nog lang niet alles! Onze vrienden van Handig hebben namelijk drie tips voor jullie op een rijtje gezet waardoor je telefoon er zo goed als nieuw uit zal zien.