Door deze standjes tijdens het neuken kan je snel je LUL BREKEN!

Hier denk je waarschijnlijk niet snel aan als je een vrij partij hebt, maar wanneer je de c@w G*rl positie doet bij je liefje is de kans groot dat zijn ‘leuter’ kan breken. Volgens Braziliaanse onderzoekers van de School of Medical Sciences in Campinas is de positie de oorzaak van de helft van de zogenoemde ‘leuter breuken’. Dit meldt Improbable Research.

echtgenootverrast


Het onderzoek vond met een tijdsspan van dertien jaar plaats in drie ziekenhuizen in de Braziliaanse stad Campinas, waar een aantal patiënten met een leuterbreuk werd onderzocht. De helft van de mannen die daar is opgenomen gaf aan eerst een krak te horen voordat de pijn kwam.

‘Op z’n hondjes’ blijkt ook allang niet meer een veilige positie. 29 procent van de leuter breuken komt door deze positie, aldus de onderzoekers.

Het lijkt er dus op dat de man zelf al het werk moet doen om te voorkomen dat zijn Jantje afbreekt. Toch is er een ook een lichtpuntje: in de dertien jaar dat het onderzoek plaatsvond kwamen er minder dan 100 mannen in de ziekenhuizen binnen. Dus als je wilt kun je nog wel even paardje rijden.

Sommige onderzoeken naar vrij partijtjes gaan wel heel ver, zoals met een dolfijn.

Nu rest ons de vraag welke posities jij nog durft uit te proberen in de slaapkamer.

Laat het weten op Facebook!